Service & contact

Wij over ons! Bekijk de video van de bedrijfsrondleiding bij Aduis.


Eerst was er de will, toen het idee, al het andere zijn de uiteindelijk voortvloeisels!

Dat is de korte versie van het verslag over Aduis, waarvan de twee belangrijkste elementen u, als klant, en de medewerkers van Aduis zijn.

Waarom deze video?
Twee medewerkers, Fabian en Klaus wilden van het verslag een reportage maken en zijn met de camera over het terrein gegaan en hebben collega’s in de verschillende afdelingen gevraagd, wat zij voor u als klant doen?

Aan de antwoorden van onze medewerkers zult u inzien, dat wat knutselartikelen, knutselbenodigdheden en educatieve producten voor school, bijna niemand zo goed op de hoogte is als Aduis, want dat is onze passie! Daarom zijn wij als bedrijf met veel jonge mensen een van de grootste online postorderbedrijven voor knutselbenodigdheden en artikelen voor educatieve handvaardigheidslessen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Noord-Italië, Luxemburg en Frankrijk. Via het internet, bieden wij een uitgebreide selectie van kwalitatief hoogwaardige creatieve producten tegen zeer redelijke prijzen.

10000 knutselartikelen en 300 bouwpakketten:
In aanvulling op de 5000 knutselartikelen, omvat ons assortiment meer dan 300 bouwpakketten die speciaal voor de handvaardigheidslessen op scholen ontworpen zijn. Deze bouwpakketten worden van het technisch ontwerp tot de hout- en metaalproductie tot de samenstelling en het verpakken compleet in de Aduis werkplaats geproduceerd.

Als klant staat u in het middelpunt:
SERVICE is onze hoogste prioriteit. Men kann altijd op ons rekenen, te allen tijde iets vragen en wordt altijd op de best mogelijke manier geadviseerd. Bij de service behoren naast de constant actuele knutselshop ook de gratis werkbladen en een uitgebreid aanbod aan knutselideeën. Nieuw is het onderdeel video-animaties, met welke wij u bijkomend bij het vervaardigen van de bouwpakketten willen ondersteunen.

Meer dan 3000 gratis werkbladen:
Het idee van de werkbladen is afkomstig van uw klantenreacties. Het idee was en is om in de les vakoverschrijdende en vakverdiepende elementen aan te bieden. De werkbladen zijn bedoeld om te helpen bij het voorbereiden van lessen en u in uw werk te ondersteunen.

Meer dan 1000 knutselideeën om te downloaden:
Wij zijn altijd weer verbaasd, over wat u allemaal voor een geweldige producten met de knutselmaterialen kunt maken. Veel knutselideeën komen van u en zijn tegelijkertijd voor u als klant. Wij danken u allen voor de vele klanten uploads, de mooie foto's en goede knutselinstructies.

Video's en YouTube-kanaal:
In aanvulling op de bouwinstructies zijn er bij veel bouwpakketten indrukwekkende video's die u als leerkracht helpen, de omvang van het werk ervan in te schatten en de leerlingen, vooral de zwakkeren, te laten zien, hoe de afzonderlijke stappen kunnen worden uitgevoerd.

We brengen de creatieve bedrijfstak op gang:
U hebt ingezien, dat wij niet overeenstemmen met de conventie. Met onze ideeën willen we de creatieve tak op gang brengen. Wie een slim en jong postorderbedrijf voor creatieve knutselbehoefte zoekt, en een omvangrijke aanvullende service, is bij ons aan het juiste adres!

terug

© Aduis 2018
Artikel toegevoegd