Reacties van klanten

am 15.09.2018 aus Den Haag

De bestelling is keuring geleverd. Alles was keurig verpakt. Mijn zoon is erg blij met de spullen.

am 12.09.2018 aus Kloosterhaar

Ik ben zeer tevreden. Bestel al menig jaar artikelen en altijd is alles top in orde. Super. Klasien

am 11.09.2018 aus Mensingeweer

Mijn zusje was super blij met haar spulletjes het doosje en kralen waren een kadootje voor een vriendin en de wol en stiften voor haarzelf ze heeft nl syndroom van down en de catalogus alleen is voor haar al feest dank jullie wel gr anneke

am 11.09.2018 aus Wageningen

Alles was naar verwachting, behalve dat er geen verzendmail is verstuurd met volgcode. Dat het pakket dus wel op tijd aankwam was een verrassing.

am 11.09.2018 aus OUDENAARDE

Zeer goed perfect

am 11.09.2018 aus Mussel

Altijd alles direct verstuurd. Zeer snelle levering

am 07.09.2018 aus Hever

Alles was tip top in orde. Wel een grote verpakking maar voor mij komt dat goed, ik hergebruik de doos en het opgevouwen papier is heel leuk om nog mee te knutselen. Heel erg bedankt Team Aduis, doe zo voort aub!

am 05.09.2018 aus Schiedam

Ik was zeer tevreden met hetgeen ik had besteld en de levering was ook zeer snel/goed.

am 05.09.2018 aus Oostduinkerke

zonder meer ZEER GOED!

am 04.09.2018 aus Den Haag

Snelle en correcte levering

am 04.07.2018 aus Someren

Via Google uw site gevonden. Ondanks dat ik niet zo goed ben in het computergebeuren is het mij toch nog gelukt. In de toekomst wil ik nog meer hobbymaterialen bestellen. Hartelijk dank. Liz

am 04.07.2018 aus Naaldwijk

alle bestelde producten zijn correct afgeleverd. Uw website en betrokken medewerkers werken blijkbaar snel en efficient. Compliment ! Ik ga met een gerust hart de schoolvakantie in.

am 29.06.2018 aus Venlo

A. Prettige site waar je makkelijk de artikelen kunt vinden met een eenvoudige bestelwijze. B. Zeer prettige returnmail met foto zodat je weet met wie je eventueel kunt communiceren en track and trace. C. Levering goed verpakt en op afgesproken datum geleverd. D. Een minpuntje: de BTW had ik liever gelijk in de prijs berekend gezien. Al met al een prima webwinkel met producten voor een zeer prettige prijs, ook voor de kleine beurs is er altijd wat naar je gading te kopen.

am 27.06.2018 aus Ens

snelle levering duidelijke website en goede communicatie.

am 26.06.2018 aus Zwartebroek

Ik ben tevreden met mijn bestelling en daarom ook een 2de keer gekozen om bij jullie te bestellen. Naast mijn benodigdheden voor speksteen bewerken heb ik besloten om eens verf van jullie aan te schaffen. Verf is prima, alleen de verpakking kwam een lichte frustratie bij me op. Jullie potten verf hebben een heel handig afsluit labeltje waardoor de dop altijd goed afsluit, daar was ik meteen fan van!! Maar na het openen van de dop kwam ik tot de ontdekking dat de dop zo ontworpen is dat het voor linkshandige niet makkelijk schenkt. Ik ben dit niet eerder tegengekomen bij een merk verf of verftubes en flessen in het algemeen. Ik zal wel blijven bestellen bij jullie voor mijn boetseer en speksteen benodigdheden maar ik ga de verfpotten waarschijnlijk niet vaker bestellen.

am 26.06.2018 aus Noord-Scharwoude

Op het bestelformulier bestond de mogelijkheid om een datum te kiezen voor levering, bestelling kwam echter die dag niet maar pas na het weekend. Ik had juist voor uw webwinkel gekozen zodat ik de artikelen maandag dan in huis zou hebben, jammer.

am 26.06.2018 aus Breezand

Jammer dat jullie ups als bezorger gebruiken. Werd een dag later geleverd als verwacht.Daarom waren wij niet thuis toen het pakket aangeboden werd. En moesten we het pakket in Julianadorp ophalen terwijl we in Breezand wonen

am 22.06.2018 aus Merksem

De producten zijn oké, verpakking ook naar de zin, maar de levering (waarschijnlijk niet aan de winkel te wijten, eerder de bezorgers) Ik krijg bericht dat het pakket geleverd gaat worden, die dag niets, op site nagekeken en mijn bestelling was wegens werken opgehouden, de dag erna kon de bestelling niet geverifieerd worden omdat ze in de verkeerde richting reed ? ? ? dan is de bestelling drie dagen niet te traceren geweest, uiteindelijk toch nog aangekomen, met vier dagen vertraging.

am 20.06.2018 aus Arnhem

Ben erg te spreken over het aanbod van snijhout in een webshop, de producten die ik vervolgens besteld heb zijn kwalitatief, goed geprijst en netjes geleverd.

am 14.06.2018 aus Amsterdam

Ik mis de optie ‘voldoende’. Overal waar ik nu onvoldoende heb ingevuld, wilde ik voldoende zetten. Ik Vond de site een beetje vol en druk, maar dankzij de goede structuur en kopjes is alles wel goed vindbaar. De levertijd staat goed aangekondigd en het kwam op tijd aan, maar iets sneller zou wel fijn zijn.

← Stap terug
Footer