Reacties van klanten

op 11.12.2018 uit Beusichem

De wasplaten was lastig te verwerken met de ponsen. Terwijl hier wel een foto van staat op de website. Met een schaartje ging het een stuk beter. Erg leuk om te doen. Vilt was mooi van kleur en ook de dichtheid van de stof was prettig.

op 11.12.2018 uit Ingelmunster

De artikelen werden snel geleverd! Leuk om het pakje met mijn bestelde spullen zo snel te ontvangen. De inhoud beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen : )

op 11.12.2018 uit Mensingeweer

ik wil dit zeggen ik ben blij dat ik bij jullie kan bestellen omdat de levertijd lekker snel is en een zeer ruim assortiment top . ik blijf zeker klant . groetjes anneke h.

op 11.12.2018 uit Wijchen

Als er zelfs een foto van betreffende medewerk(st)er op de pakbon staat afgedrukt, orderspecifieke stickers op gebundelde omzakken zitten en er een fysieke catalogus bij de verzending zit dan weet je dat dit met liefde en zorg wordt behandeld. Heel erg tevreden over de kwaliteit, prijs en service!!

op 06.12.2018 uit Venlo

Ik ben zeer tevreden over wat product wij werken er thuis erg veel mee. Dit was een Sinterklaas cadeau en had het ingepakt bij thuis komst. Nu ben ik er op pakjes avond achter gekomen dat de zwarte contour verf er maar 1x in zat ipv 2x. Verder wel alles perfect en erg tevreden. Wij kunnen weer flink knutselen. Hopelijk hier nog bericht over terug. Alvast bedankt Linda Mevissen van W.

op 06.12.2018 uit Oss

Voor mijn man zochten we naar een zinvolle invulling van zijn tijd. Gezien zijn ziekte mocht dit niet te moeilijk zijn en kwamen we uit op mozaïek. Heel fijn dat dit dan ook nog eens heel snel geleverd werd en hij er niet te lang hierop hoefde te wachten. We hopen dat hij hiermee vooruit kan en zullen bij een positieve uitslag zeker meer hiervan gaan bestellen.

op 06.12.2018 uit Waasmunster

voor mij gaat bij jullie alles ok,en verdiend het hele team een dikke gefeleciteerd,doe zo verder

op 05.12.2018 uit Den Haag

Heldere en overzichtelijke site.

op 04.12.2018 uit Renkum

Helaas kan ik deze enquête niet invullen omdat ik het pakketje nog niet heb ontvangen.

op 04.12.2018 uit Essen

Bestelling werd tot mijn tevredenheid geleverd en afgehandeld.Het probleem bij het afleveren lag niet aan Aduis, maar aan de besteldienst.Aduis heeft dit verder goed aangepakt en opgelost.

op 04.12.2018 uit Bunde

Tevreden met de catalogus, bestelling en levering.

op 04.12.2018 uit Amsterdam

Heb bijna 1,5 week op mijn pakket moeten wachten dit is echter nooit eerder gebeurd bij eerdere bestellingen. Voor de rest ben ik tevreden over de producten.

op 22.11.2018 uit Wilnis

Deze bestelling is de eerste kennismaking met Aduis. De website is erg overzichtelijk. Producten worden snel gevonden met de zoekfunctie. Ook het bestelproces online verloopt probleemloos. Vervolgens een duidelijk proces van levertijd en keurig volgens afspraak geleverd. Ik bestelde ook breekbare producten, maar alles kwam keurig verpakt aan! Gewoonweg: TEVREDEN!! Annet M.

op 22.11.2018 uit Bennekom

De artikelen waren goed verpakt en de levering was binnen een week. Goede service.

op 22.11.2018 uit Eindhoven

Voor het eerst bij Aduis besteld en ben erg tevreden over de snelheid van het verzenden. Zag er ook keurig uit en vond het erg prettig om de mooie catalogus erbij te ontvangen! Ook zijn de prijzen netjes! Ik blijf klant!

op 21.11.2018 uit Kruiningen

Ik ben erg blij met mn bestelling. Het zijn mooie producten, voor een hele mooie, lage prijs! Elders kost het vaak meer! Ook erg blij mee met de catalogus die we er gratis bijkregen. Nadeel vind ik wel de hoge verzendkosten. Bedankt, hoop zeker nog eens bij jullie terug te komen.

op 20.11.2018 uit Tervuren

Fantastische webwinkel die ik louter toevallig heb ontdekt omdat ik op zoek was naar harde folie om patchwork sjablonen te maken. Ik heb ook de catalogus goed ontvangen die ik met veel interesse doorbladerd heb en … ook met wat spijt dat ik geen 10 jaar meer ben en de Sint zo een leuk bouwpakket kon vragen!

op 20.11.2018 uit Berlaar

In jullie catalogus vind ik alles wat ik ooit zocht, en meer! We overwegen thuisonderwijs te geven aan onze kinderen, gebaseerd op het Steineronderwijs. Bij jullie vind ik alle benodigdheden voor de artistieke en ambachtelijke vakken. Ik had niet geweten waar te zoeken, zo blij dat ik jullie ontdekt heb.

op 20.11.2018 uit Kuringen

Wat ik bestelt heb is voor Sinterklaas kan nu niet zeggen , maar denk wel dat de kinderen het super leuk gaan vinden ..

op 20.11.2018 uit 's-Gravenpolder

Ik vind het heel bijzonder om te ervaren dat Aduis ons keer op keer voorziet van de juiste materialen voor een te maken knutsel. De bijbehorende knutsel ideeën zijn telkens een grote bron van inspiratie waarbij we dan iets dergelijks namaken met veel plezier. Ons zoontje van 5 maar ook de kinderen van onze bijbelclub hebben op deze manier al vele prachtige dingen gemaakt en dat voor vaak nog geen 2,- per kind. Het zit hem niet in het grote of het vele maar in dat wat bij het kind past en daar speelt Aduis prachtig op in door de filmpjes te laten zien met daarbij de ruime keuze aan assortiment! Als ik er niet uit kom in de catalogus is er altijd wel een medewerkster beschikbaar die mij vriendelijk verder helpt. Aduis bedankt!

← Stap terug
Footer