Magnetisme

12 Producten
Magnetisme

Supersterke neodymium magneten en ronde magneten voor zeer lage prijzen. De magneetlijst en magneetverf zijn ideaal voor creatieve interieurvormgeving.

Magneten trekken de metalen ijzer, nikkel en kobalt aan. Deze kracht kan verschillend worden ingezet en is in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Magneten worden onder andere bij elektromechanica gebruikt. Enkele voorbeelden waar magneten bij worden gebruikt zijn een fietssnelheidsmeter, elektromotoren, luidsprekers, microfoons, generatoren of gewoon als magnetische sluiting bij handtassen of meubeldeuren.

Ook bij plakborden, voor het bevestigen van notities wordt magnetisme gebruikt, waarvoor de ronde magneten uit ons assortiment perfect geschikt zijn.

Wij gebruiken magneten bij een deel van onze bouwpakketten. De toverlamp (art. nr. 200.465) en het ijshockey spel (art. nr. 200.403), zouden zonder magneten niet werken. Bij het multi-spel (art. nr. 200.176), heeft het gebruik van magneten een groot voordeel. De spelfiguren en het speelveld kleven en bij eventueel omvallen kleven deze vast en kunnen niet weg- of verschuiven.

← Stap terug
Footer