Universele verf

216 Producten
Universele verf

In ons assortiment vindt u hoogwaardige en kleurintensieve acrylverf, plakkaatverf, speciale verf en pennen. Onze verf is ideaal voor scholen, kleuterscholen en kinderdagverblijven maar ook voor de kunstenaars of voor de creatieve hobby thuis. Er zijn gewoon geen grenzen aan alle creatieve dingen die je kunt maken met verf!

Populaire artikelen

125 Producten

Acrylverf

Acrylverf

In ons assortiment vindt u schitterende acrylverf in verschillende kwaliteiten en met verschillende ...

46 Producten

Plakkaatverf

Plakkaatverf

Onze plakkaatverf is veelzijdig. De verf is ideaal voor school, kunst en design. De tempera-verfsoorten ...

45 Producten

Speciale verf / pennen

Speciale verf / pennen

PicTixx Pluster & Liner pennen zijn ideaal voor het decoreren van papier, hout, keramiek, textiel ...

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak kleurrijke schilderijen en prachtige decoraties met het educatieve materiaal verf. We streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, verf in een goede kwaliteit, maar tegen een redelijke prijs.
Ons acrylverf is perfect voor het beschilderen van canvas, karton, papier, hout, steen, metaal, leer en vele kunststoffen. De plakkaatverf ook wel gouacheverf genoemd is ideaal voor scholen, de verf heeft een hoge dekking en is gemakkelijk weer af te wassen. Met de speciale verf of pennen kunnen de kunstwerken prachtig worden versierd. De verf kan rechtstreeks vanuit de pen worden aangebracht, dus de verf is ideaal voor belettering en sierlijke motieven.

← Stap terug