Silk & Foam Clay

33 Producten
Silk & Foam Clay

Silk & Foam Clay zijn boetseermassa's die gemakkelijk kunnen worden gevormd. De zelf hardende boetseerklei die ideaal is voor knutselwerkjes en figuren en voor het bekleden van een grote verscheidenheid aan objecten. Het enige verschil tussen Foam en Silk Clay is hun ongelijke consistentie. Terwijl Silk Clay in overeenstemming met zijn naam zijdezacht is, doet Foam Clay eerder grover van structuur aan dankzij de piepschuimkorrels die zij bevat.

De Pearl Clay Sets bestaan uit drie potjes met verschillende gekleurde kralen en een doosje met de lijm. De kralen worden in de kleverige massa geperst om een "parel-modelleermassa" te vormen. Heel eenvoudig kunnen voorwerpen zo bedekt en versierd worden, zonder een oneindig aantal parels een voor een op te plakken.

14 Producten

Silk Clay ®

Silk Clay ®

Silk Clay ® - Een aan de lucht drogende, soepele, zachte boetseerklei - blijft na drogen zacht en rubberachtig. ...

13 Producten

Foam Clay

Foam Clay

Foam Clay ® - een aan de lucht hardende boetseerklei met kleine piepschuimparels – ideaal voor het ...Silk Clay & Foam Clay worden in een handige doos geleverd - ongebruikte boetseerklei moet in luchtdichte containers worden bewaard. De droogtijd van de boetseerklei varieert tussen 2 tot 48 uur, afhankelijk van de dikte. Ze bevatten speciale bitterstoffen, zodat kinderen de boetseerklei niet in hun mond stoppen. Na verloop van tijd drogen de clays licht in, men kan ze dan met water eenvoudig vochtig maken, doorkneden en ze worden weer bijna zo goed als nieuw.

← Stap terug