Bron "Sta-nooit-droog"  zuigers met aandrijfmotor

Bron "Sta-nooit-droog" zuigers met aandrijfmotor

(Beoordeling)

Prijs

N° 200136
  1  
stuk
incl. BTW
€ 3,35
Het artikel is op voorraad. Levering waarschijnlijk: maandag, 19- november

Productdetails

Met voorgestanste pakkingen! Een fascinerend en praktijkgericht werkstuk met handige bouwvorm. Een sterke aandrijfmotor drijft het eenvoudige ventielmechanisme aan (de voor de pompprestatie belangrijke onderdelen zijn al voorgestanst.) De leerlingen boren, zagen, lijmen, schroeven en voeren elektrische aansluitwerkzaamheden uit. Als waterreservoir is er een vat met rechte randen en een smalle bovenkant nodig (niet inbegrepen!) Afmetingen L x B x H: ca. 230 x 120 x 330 mm. Vanaf 11 jaar, 6-8 uur. 1 batterij 4,5 V alstublieft apart bestellen.

Productdetails

Werkbladen, die bij dit product horen

Laat u inspireren!
De vele creatieve knutselideeën en knutselinstructies zijn gratis te downloaden. Ze bevatten sjablonen en stap-voor-stap knutseltips voor alle seizoenen en gelegenheden. In aanvulling op de gedetailleerde knutselinstructies worden alle benodigde knutselmaterialen vermeld, die u voor het desbetreffende knutselidee nodig hebt.

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten latten, houten platen, metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, omdat u alle basismaterialen voor de techniekles en voor uw hobby op maat kunt laten zagen, zonder dat u omslachtig naar een bouwmarkt of meubelmakerij hoeft te gaan.
Alle bouw- en knutselmaterialen die in een pakket passen tot een lengte van 100 cm en breedte van 50 cm en te scheiden zijn door zaagsneden, kunt u bij ons kopen als een op maat gezaagd artikel. Wij produceren uw speciale snit van hout en metaal zeer nauwkeurig; soms kan het echter gebeuren dat de maattolerantie van één millimeter in het spel komt.

Wat ons onderscheidt, is de snelle levering van uw op maat gemaakte planken/platen; Dankzij speciale computerondersteuning zagen we ongeveer 80% van alle speciale bestellingen dezelfde dag en alles zonder extra kosten. Nieuw is de nette en uitgebreide etikettering van uw op maat gemaakte bestellingen. Elk maatwerk wordt afzonderlijk gelabeld, zodat deze op elk moment van de dag toe kunt grijpen op uw maatwerp, zonder dat u eerst het maatwerk na hoeft te meten.

Hier vindt u tal van adviezen, tips en trucs hoe u de techniekles goed voor kunt bereiden en optimaal uit kunt voeren. Waar moet u bij de voorbereidingen en tijdens de les op letten? Dit werkblad is ontwikkeld met twee zeer ervaren docenten techniek, die hun ervaringen met u willen delen.

Werkblad past bij de volgende producten

← Stap terug
Footer