Handvaardigheidkoffer

Handvaardigheidkoffer

(Beoordeling)

Prijs

N° 200163
  1  
stuk
incl. BTW
€ 11,29
Het artikel is op voorraad. Levering waarschijnlijk: maandag, 26- november

Productdetails

Met handige houder voor liniaal en passer. De handvaardigheidkoffer biedt genoeg plaats voor alle mogelijke knutsel- en handvaardigheidbenodigdheden. De metalen sluiting en de scharnieren zorgen ervoor, dat de koffer stabiel is. Afhankelijk van het prestatievermogen van de leerlingen kunnen de hoekverbindingen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Leerervaring: het in elkaar lijmen van het raamwerk, maar ook het nauwkeurig aanbrengen van het metalen sluitwerk wordt geleerd. Naast de standaard houtverbinding die er opgeschroefd wordt, kunnen de leerlingen ook luxere verbindingen maken, zoals verstek of zwaluwstaartverbinding. Hiervoor zijn twee extra latten nodig. Deze kunt u apart bestellen onder art.nr. 200.777. Afmetingen L x B x H: ca. 410 x 320 x 82 mm. Vanaf 10 jaar, 6 uur.

Productdetails

Werkbladen, die bij dit product horen

Laat u inspireren!
De vele creatieve knutselideeën en knutselinstructies zijn gratis te downloaden. Ze bevatten sjablonen en stap-voor-stap knutseltips voor alle seizoenen en gelegenheden. In aanvulling op de gedetailleerde knutselinstructies worden alle benodigde knutselmaterialen vermeld, die u voor het desbetreffende knutselidee nodig hebt.

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten latten, houten platen, metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, omdat u alle basismaterialen voor de techniekles en voor uw hobby op maat kunt laten zagen, zonder dat u omslachtig naar een bouwmarkt of meubelmakerij hoeft te gaan.
Alle bouw- en knutselmaterialen die in een pakket passen tot een lengte van 100 cm en breedte van 50 cm en te scheiden zijn door zaagsneden, kunt u bij ons kopen als een op maat gezaagd artikel. Wij produceren uw speciale snit van hout en metaal zeer nauwkeurig; soms kan het echter gebeuren dat de maattolerantie van één millimeter in het spel komt.

Wat ons onderscheidt, is de snelle levering van uw op maat gemaakte planken/platen; Dankzij speciale computerondersteuning zagen we ongeveer 80% van alle speciale bestellingen dezelfde dag en alles zonder extra kosten. Nieuw is de nette en uitgebreide etikettering van uw op maat gemaakte bestellingen. Elk maatwerk wordt afzonderlijk gelabeld, zodat deze op elk moment van de dag toe kunt grijpen op uw maatwerp, zonder dat u eerst het maatwerk na hoeft te meten.

Leer het mes (de opbouw) en zijn geschiedenis kennen. Waarom behoren dolken, zwaarden, speren / lansen niet tot de messen? Woordzoeker.

Werkblad past bij de volgende producten

Geschiedenis van het zakmes van onze voorouders, van het eerste Zwitserse zakmes tot de zakmessen van tegenwoordig; met een korte tekst waar de lege plaatsen moeten worden ingevuld, een woordraadsel en vragen over de tekst.

Werkblad past bij de volgende producten

Was een van de grootste natuurwetenschappers uit het verleden. Zijn ontdekkingsreizen brachten hem rond de halve wereld en zijn boeken behoorden tot de meest gelezen van zijn tijd. Informatie over zijn leven en zijn reizen - met inbegrip van vragen en woorden die op de lege plaatsen in de tekst moeten worden ingevuld!

Werkblad past bij de volgende producten

Hier vindt u tal van adviezen, tips en trucs hoe u de techniekles goed voor kunt bereiden en optimaal uit kunt voeren. Waar moet u bij de voorbereidingen en tijdens de les op letten? Dit werkblad is ontwikkeld met twee zeer ervaren docenten techniek, die hun ervaringen met u willen delen.

Werkblad past bij de volgende producten

← Stap terug
Footer