Prikbord "Memorex"

Prikbord "Memorex"

(Beoordeling)

Prijs

N° 200695
  1  
stuk
incl. BTW
€ 6,99
Het artikel is op voorraad. Levering waarschijnlijk: vrijdag, 16- november

Productdetails

Meer dan een prikbord alleen. Naast de royale kurkwand beschikt dit model over een knijper voor het bevestigen van notities, een vak voor het bewaren van actuele brieven en een handige richel onder aan de lijst. Tijdens het vervaardigen worden alle belangrijke basistechnieken van houtbewerking gebruikt. Afmetingen L x B x H: ca. 510 x 510 x 55 mm. Vanaf 9 jaar, 6-8 uur.

Productdetails

Werkbladen, die bij dit product horen

Laat u inspireren!
De vele creatieve knutselideeën en knutselinstructies zijn gratis te downloaden. Ze bevatten sjablonen en stap-voor-stap knutseltips voor alle seizoenen en gelegenheden. In aanvulling op de gedetailleerde knutselinstructies worden alle benodigde knutselmaterialen vermeld, die u voor het desbetreffende knutselidee nodig hebt.

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten latten, houten platen, metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, omdat u alle basismaterialen voor de techniekles en voor uw hobby op maat kunt laten zagen, zonder dat u omslachtig naar een bouwmarkt of meubelmakerij hoeft te gaan.
Alle bouw- en knutselmaterialen die in een pakket passen tot een lengte van 100 cm en breedte van 50 cm en te scheiden zijn door zaagsneden, kunt u bij ons kopen als een op maat gezaagd artikel. Wij produceren uw speciale snit van hout en metaal zeer nauwkeurig; soms kan het echter gebeuren dat de maattolerantie van één millimeter in het spel komt.

Wat ons onderscheidt, is de snelle levering van uw op maat gemaakte planken/platen; Dankzij speciale computerondersteuning zagen we ongeveer 80% van alle speciale bestellingen dezelfde dag en alles zonder extra kosten. Nieuw is de nette en uitgebreide etikettering van uw op maat gemaakte bestellingen. Elk maatwerk wordt afzonderlijk gelabeld, zodat deze op elk moment van de dag toe kunt grijpen op uw maatwerp, zonder dat u eerst het maatwerk na hoeft te meten.

De geschiedenis van de balpen; een leestekst over zijn 18-jarige ontwikkeling, de inzet bij de Royal Air Force en in het heelal tot de vermelding in het Guinness Book of Records. Tot slot nog een raadsel!

Werkblad past bij de volgende producten

Wat is kurk, hoe wordt het geproduceerd en geoogst, waarvoor wordt het gebruikt en wat is het belang ervan voor insecten? Tekst om door te lezen met aan het eind een aantal vragen over de tekst.

Werkblad past bij de volgende producten

Hier vindt u tal van adviezen, tips en trucs hoe u de techniekles goed voor kunt bereiden en optimaal uit kunt voeren. Waar moet u bij de voorbereidingen en tijdens de les op letten? Dit werkblad is ontwikkeld met twee zeer ervaren docenten techniek, die hun ervaringen met u willen delen.

Werkblad past bij de volgende producten

← Stap terug
Footer