Spoorwegovergang

Spoorwegovergang

(Beoordeling)

Prijs

N° 200111
  1  
stuk
incl. BTW
€ 2,25
Het artikel is op voorraad. Levering waarschijnlijk: vrijdag, 23- november

Productdetails

Behorende bij het thema aandrijftechnieken, tandwielen en de hefboomfunctie. Ons basismodel biedt leerlingen de mogelijkheid deze technieken eenvoudig zelf te bouwen en toe te passen. De leerlingen leren daarbij de basiskennis toe te passen van een zelfblokkerende wormoverbrenging / tandwiel combinatie. Daarnaast wordt ook de hefboomfunctie d.m.v. tandwielen toegepast. Afmetingen: L x B x H: 190 x 70 x 60 mm. Vanaf 9 jaar, 3-5 uur.

Productdetails

Werkbladen, die bij dit product horen

Laat u inspireren!
De vele creatieve knutselideeën en knutselinstructies zijn gratis te downloaden. Ze bevatten sjablonen en stap-voor-stap knutseltips voor alle seizoenen en gelegenheden. In aanvulling op de gedetailleerde knutselinstructies worden alle benodigde knutselmaterialen vermeld, die u voor het desbetreffende knutselidee nodig hebt.

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten latten, houten platen, metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, omdat u alle basismaterialen voor de techniekles en voor uw hobby op maat kunt laten zagen, zonder dat u omslachtig naar een bouwmarkt of meubelmakerij hoeft te gaan.
Alle bouw- en knutselmaterialen die in een pakket passen tot een lengte van 100 cm en breedte van 50 cm en te scheiden zijn door zaagsneden, kunt u bij ons kopen als een op maat gezaagd artikel. Wij produceren uw speciale snit van hout en metaal zeer nauwkeurig; soms kan het echter gebeuren dat de maattolerantie van één millimeter in het spel komt.

Wat ons onderscheidt, is de snelle levering van uw op maat gemaakte planken/platen; Dankzij speciale computerondersteuning zagen we ongeveer 80% van alle speciale bestellingen dezelfde dag en alles zonder extra kosten. Nieuw is de nette en uitgebreide etikettering van uw op maat gemaakte bestellingen. Elk maatwerk wordt afzonderlijk gelabeld, zodat deze op elk moment van de dag toe kunt grijpen op uw maatwerp, zonder dat u eerst het maatwerk na hoeft te meten.

Hout - onze belangrijkste grondstof. Waarvoor gebruiken we hout? Welke stadia zijn er in het leven van een boom? Hoe kunnen we hout duurzaam gebruiken? Ten slotte, een raadsel.

Werkblad past bij de volgende producten

Met dit werkblad leer je enkele belangrijke verkeersborden kennen en het is tegelijkertijd een bingospel. Met veel plezier onthoudt je de betekenis van de borden op een eenvoudige manier.

Werkblad past bij de volgende producten

Hier vindt u tal van adviezen, tips en trucs hoe u de techniekles goed voor kunt bereiden en optimaal uit kunt voeren. Waar moet u bij de voorbereidingen en tijdens de les op letten? Dit werkblad is ontwikkeld met twee zeer ervaren docenten techniek, die hun ervaringen met u willen delen.

Werkblad past bij de volgende producten

← Stap terug
Footer